Wednesday, July 9, 2014

Promosi Syawal - Harga Meletop - Penjimatan berganda (sehingga 31Julai sahaja)

Jom kita tengok promosi syawal tupperware..



1) Inspire Fryer 
    Harga Retail RM523.50
   
Kebaikkan :
1. MULTIPURPOSE!! : Memasak nasi, merebus, menggoreng, mengukus, membakar.
2. Sebagai pressure cooker: Boleh empukkan daging dlm masa 20 minit shj.
3. Boleh membakar kek
4. Jika masak ayam, daging ayam jadi moist dan tak kering. Begitu juga dgn daging. Juicy gitu.
5. Boleh juga buat nasi briyani, nasi bukhari, nasi lemak, nasi tomato dan segala jenis nasi. Nasi jd lembut sekata.
6. Dapat jimatkan gas,masa dan kos.

    


2) Rice Dispenser + Free Cozy Nest (Harga Retail RM77.10)
    Harga Retail : RM260 
   
Kebaikkan 
1. Rekabentuk laci yang unik, cara mudah untuk mengeluarkan beras;
2. Lebih bersih, mengelakkan pencemaran sentuhan tangan;
3. Beras lama dikeluarkan dahulu, mengekalkan kesegaran beras;
4. Sekali tarik mengeluarkan 1 cawan beras (150g) tepat;
5. Saiz yang mudah diletakkan di kaunter dapur;
6. Boleh menyimpan sebanyak 10.5kg beras. Sesuai untuk seisi keluarga;
7. Warna yang neutral, sepadan dengan mana-mana jenis rekaan dapur




Jikalau anda nak beli semua ni jumlahnya ialah RM523.5  + RM260 + RM77.10 = RM860.6

TETAPI.....

Dengan promosi harga Syawal ini nilai kesemua item2 ini ialah

RM783.50 sahaja

Dan bayangkan jika anda ialah ahli tupperware? dengan diskaun 25%...anda hanya perlu membayar

RM587.60 (cuba kira jimat berapa..banyak kan?kan?hehe...)


Jadi tunggu apa lagi tuan puan...mari sertai saya medaftar sebgai ahli tupperware dan nikmat ganjaran diskaun 25% untuk semua item dan nikmati juga free gift daripada saya,insyaAllah. Raya nak dekat dah anda pasti perlukan set ini utk memudahkan kerja anda sekaligus mencantikkan dapur anda...

Hubungi saya dengan segera...jangan lepaskan peluang keemasan ini

2) Whatsapp : 0124003797
3) Email : sitihajarmajid83@gmail.com

Wassalam









Tuesday, July 8, 2014

TUPPERWARE: KATALOG JULY 2014

Katalog july 2014 sudah keluar 1July tempoh hari. Wah, cantik2 betul item-item kali ni. Rasa Nak beli semuanya...






cantik-cantik kan? harga yang tertera kat katalog tu ialah harga retail. jika anda nak membeli dengan harga ahli yang mana jauh lebih murah, hubungi saya segera...25% discount you all...penjimatan yang sangat banyak

Dan percayalah anda takkan rugi beli barangan tupperware sebab kualitinya sangat bagus...dan sangat sesuai utk dihadiahkan kepada yang tersayang...

Ok...cara hubungi saya :

2) SMS/Whatsapp : 0124003797

3) Email : sitihajarmajid83@gmail.com

Wassalam


Saturday, July 5, 2014

Kembali dgn.tupperware

Assalamualaikum...

Hai..hai saya kembali dengan satu misi yg baru...jeng..jeng..Nak tau ape?

Alhamdulillah saya baru saja menjadi ahli tupperware yg baru. Jadi sy akan gunakan blog ini sebagai salah satu medium untuk mempromosikan item2 tupperware yang comel2 tu..

Stay tune guys...more update will come soon insyaallah..